Echipa micutului oras ialomitean si-a castigat sambata seara locul in prima divizie, dupa ce a invins cu 1-0 pe Forex Brasov, in meciul decisiv al triunghiularului de baraj. Unirea este a patra promovata, dupa Ceahlaul, Universitatea Craiova si Liberty Oradea. Golul formatiei pregatite de Costel Orac a fost reusit de Predescu in minutul 20. Printre altii, la meci a fost prezent si vicepresedintele lui Dinamo Gigi Netoiu, despre care se spune ca a fost in spatele promovarii Unirii Urziceni, pe care o va sustine si in prima divizie.
AVERTISMENT. ""Urziceni este un oras mic si nimeni nu ne acorda vreo sansa de promovare. Fara transferuri va fi greu sa supravietuim, pentru ca este o diferenta mare intre divizii. Obiectivul pentru sezonul viitor este sa formam o echipa care sa faca fata cu brio in prima liga"", a spus Orac la finalul meciului. De alta parere este portarul Unirii, veteranul Stefan Preda: ""Avem echipa de cel putin locul 10 sau poate chiar mai bine"".
INVINSI. Antrenorul echipei brasovene, Adrian Harlab, a gasit motivul infrangerii: ""Capitala este sufocanta. Pana s-au acomodat baietii a fost mai greu"". In pauza, fostul international Adrian Ilie, cel care sprijina financiar echipa ardeleana, a tinut o sedinta cu jucatorii, pe banca de rezerve. (Mihai Igirosanu)