PSD: "Presedintele Traian Basescu si premierul Tariceanu isi paseaza reciproc responsabilitatea pentru cheltuirea unei sume uriase - 300 de milioane de euro - in scopul achizitionarii unor aeronave sofisticate. Presedintia si Guvernul si-au dat in sf
PSD: "Presedintele Traian Basescu si premierul Tariceanu isi paseaza reciproc responsabilitatea pentru cheltuirea unei sume uriase - 300 de milioane de euro - in scopul achizitionarii unor aeronave sofisticate. Presedintia si Guvernul si-au dat in sfarsit mana, dar nu pentru ca oamenii sa traiasca bine, ci pentru cheltuierea unei sume uriase, care ar fi putut contribui semnificativ la cresterea nivelului de trai al pensionarilor. PSD considera ca si presedintele si premierul sunt in egala masura vinovati. Traian Basescu a aprobat achizitionarea acestor aeronave, ceea ce reprezinta inca o dovada clara a ipocriziei sefului de stat, care pana acum cateva zile lupta cu toate puterile impotriva Legii pensiilor promovata de PSD pe motiv ca nu ar exista fonduri. Guvernul a propus achizitionarea acestor aeronave, in conditiile in care sustine ca nu exista bani la buget pentru aplicarea unor masuri adoptate de Guvernul PSD in 2004".

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.