Trupa lui Mircea Rednic ramane in posesia ""lanternei rosii"", in urma unui meci pierdut pe final si poate nedrept in fata unei echipe clujene, departe de forma din vara trecuta. Echipa-gazda a marcat unicul gol in minutul 75, dupa ce Robert Rosz

Trupa lui Mircea Rednic ramane in posesia ""lanternei rosii"", in urma unui meci pierdut pe final si poate nedrept in fata unei echipe clujene, departe de forma din vara trecuta.

Echipa-gazda a marcat unicul gol in minutul 75, dupa ce Robert Roszel a deviat in poarta lui Hutan un sut expediat de Alin Minteuan, obtinand prima victorie din acest retur.
NEMULTUMIRE. Antrenorul echipei din Vaslui, Mircea Rednic, era foart trist la finalul jocului: ""Sunt nemultumit de rezultat, dar echipa mea totusi a jucat. Am avut trei ocazii in prima repriza, iar ei numai una, spre sfarsit. In repriza a doua s-a jucat foarte mult pe contre, iar CFR a marcat cu sansa, la un sut deviat. Cred ca baietii mei meritau mai mult"", a afirmat Rednic. El a recunoscut ca a gresit la schimbari: ""Am avut probleme dupa accidentarea lui Bukvici si recunosc ca nu am fost foarte inspirat la schimbari. Am demonstrat si cu Rapid, si astazi, la Cluj, ca jucam foarte bine cam 60 de minute. Sper ca daca vom continua la fel, nu vom retrograda"".
BUCURIE. Antrenorul-jucator al CFR-ului, Dorinel Munteanu, s-a bucurat de prima victorie reusita in acest retur: ""Sunt foarte bucuros pentru cele trei puncte castigate acasa dupa foarte mult timp. A lipsit spectacolul sportiv, dar cred ca echipa mea a facut un joc bun, a fost concentrata si agresiva. Imi felicit jucatorii pentru daruire"", a declarat ""Munti"", care a parasit terenul dupa pauza, din cauza unei contracturi musculare la piciorul drept. Presedintele clujenilor, Iuliu Muresan, a spus: ""Nu trebuie sa ne fie mila de Vaslui, pentru ca nici altii n-au mila de CFR"".

GRESEALA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.