Omul de afaceri craiovean Ion Fotescu a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului General pentru crima organizata, spalare de bani si numeroase infractiuni economice, prin care ar fi prejudiciat statul roman cu aproximativ 67 de miliarde de l
Omul de afaceri craiovean Ion Fotescu a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului General pentru crima organizata, spalare de bani si numeroase infractiuni economice, prin care ar fi prejudiciat statul roman cu aproximativ 67 de miliarde de lei.

Rambursarile ilegale de TVA sunt ""afacerile"" care i-au adus lui Fotescu si altor noua persoane dosarul penal ce are nu mai putin de 10.000 de pagini. Potrivit rechizitoriului, in perioada august 2003-noiembrie 2004, afaceristul ar fi pus la cale un sistem de firme-fantoma menit sa pacaleasca Directia Finantelor Publice Dolj. Anchetatorii au dispus sechestrarea averii lui Fotescu, dar si a bunurilor si conturilor a 91 de firme. (Miruna Pasa)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.