Nationala feminina de handbal a Romaniei a terminat pe locul 4 la Cupa Mondiala de la Aarhus (Danemarca), ultima verificare importanta inaintea Campionatului Mondial din luna decembrie. In finala mica a competitiei, echipa noastra, antrenata de G
Nationala feminina de handbal a Romaniei a terminat pe locul 4 la Cupa Mondiala de la Aarhus (Danemarca), ultima verificare importanta inaintea Campionatului Mondial din luna decembrie.

In finala mica a competitiei, echipa noastra, antrenata de Gheorghe Tadici si Dumitru Musi, a fost invinsa de reprezentativa Rusiei, scor 31-29, desi romancele au condus si la cinci goluri diferenta, fiind in avantaj la un moment dat cu 13-8. Dupa o prestatie excelenta in grupe, unde inregistrase doua victorii si un rezultat de egalitate, Romania ratase calificarea in finala mare dupa ce a fost invinsa de Norvegia, scor 28-29, desi tricolorele reusisera sa recupereze o diferenta de sase goluri. Finala mare s-a jucat aseara intre Norvegia si Coreea de Sud. Pana la CM din Rusia, care va incepe la 5 decembrie, nationala va mai participa la un turneu de pregatire in Ucraina.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.