"Principalul mesaj in discutiile cu presedintele coreean a fost: Aveti incredere in relatiile noastre bilaterale, asa cum si noi avem incredere in Coreea. Incurajati comunitatea de afaceri sa investeasca in Romania, pentru ca tara noastra are nevoie
"Principalul mesaj in discutiile cu presedintele coreean a fost: Aveti incredere in relatiile noastre bilaterale, asa cum si noi avem incredere in Coreea. Incurajati comunitatea de afaceri sa investeasca in Romania, pentru ca tara noastra are nevoie de investitii si, in acelasi timp, Romania este e o piata foarte buna care ofera oportunitati de afaceri. (...) Istoriile noastre recente sunt istorii care fac ca multe probleme ale relatiilor bilaterale cu vecinii, Coreea de Sud cu Coreea de Nord, Romania cu Moldova, sa fie similare si sa ne creeze un portofoliu de intelegere aproape completa a pozitiilor pe care le avem in zona in care cele doua tari exista."

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.