primitor. Sunt bogatii Bucurestiului, acei privilegiati care isi pot permite piscina langa casa si, uneori, chiar o portita in spatele curtii, care duce in padure. in partea cealalta a orasului, cartierele au pastrat aspectul de mahalale, cu multe st
primitor. Sunt bogatii Bucurestiului, acei privilegiati care isi pot permite piscina langa casa si, uneori, chiar o portita in spatele curtii, care duce in padure. in partea cealalta a orasului, cartierele au pastrat aspectul de mahalale, cu multe strazi inca inecate in tarana, cu locuinte saracacioase, facute din paianta. La mijloc, parca unind cele doua extreme, se afla blocurile. Locatarii de la bloc reprezinta, din punct de vedere sociologic, patura de mijloc. Acei oameni care au lasat in spate mahalaua si viseaza la o vila in Baneasa.
Cartierul de vile din Baneasa este, de cele mai multe ori, alegerea bogatilor Capitalei. Situat intr-o zona linistita, langa padure si departe de aglomeratia din centrul orasului. Daca treci prin zona, observi fatadele impunatoarelor vile, dar ceea ce se ascunde in spatele unor porti uriase se vede mult mai bine de sus, din elicopter. Conform ultimelor date statistice, la nivelul Capitalei exista 90.116 cladiri cu 2 etaje, insa doar 103 reprezinta locuinte pentru o singura familie. Cladiri cu un singur etaj sunt si mai multe, insa doar 1.799 reprezinta case pentru o singura familie.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.