Spalare de bani, evaziune fiscala si fals intelectual. Acestea sunt acuzatiile formulate impotriva a sase persoane care au derulat afaceri cu produse petroliere, pagubind statul cu peste 48 miliarde lei vechi. Potrivit IGPR, ofiterii din cadrul IJP
Spalare de bani, evaziune fiscala si fals intelectual. Acestea sunt acuzatiile formulate impotriva a sase persoane care au derulat afaceri cu produse petroliere, pagubind statul cu peste 48 miliarde lei vechi. Potrivit IGPR, ofiterii din cadrul IJP Constanta au documentat activitatea unui grup infractional, banuit ca s-a folosit de o firma-fantoma pentru a se sustrage de la plata datoriilor catre buget. Cora C., 50 de ani, din Bacau, Ion P., 57 de ani, Niculaie J., 50 de ani, Cristian D., 30 de ani si Ion B., 47 de ani, toti din Constanta si fara ocupatie, precum si Dobre G., 39 de ani, din orasul prahovean Mizil, vor fi cercetati in continuare de procurorii de la DIICOT. Politistii spun ca cei in cauza, in perioada 2004 - 2005, au folosit o firma-fantoma pentru tranzactionarea de produse petroliere, fara a inregistra in contabilitate operatiunile comerciale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.