PASTILELE ANTITANTARI AU IMPACT! Cristina de la Impact a venit sa cante la Navodari gata bronzata. Nu datorita orelor pe care le-ar fi putut petrece pe vreo plaja, ci vizitelor dese pe care le face la solar. ""Iubesc marea, iubesc apa, dar am prefera
PASTILELE ANTITANTARI AU IMPACT! Cristina de la Impact a venit sa cante la Navodari gata bronzata. Nu datorita orelor pe care le-ar fi putut petrece pe vreo plaja, ci vizitelor dese pe care le face la solar. ""Iubesc marea, iubesc apa, dar am preferat sa stau departe de litoral anul acesta pentru ca este mare tiganie. Si din punct de vedere profesional, dar si ca turist, nu poti sa nu simti mizeria din statiunile noastre"". Totusi, Impact mai trece din cand in cand pe la mare, pentru cate un concert in aer liber. Pentru ca niciodata nu stie ce conditii de cazare i se ofera, Cristina nu pleaca de acasa fara cateva obiecte care se pot dovedi ""salvatoare"": aparatul cu pastile si spray-ul antitantari, dar si ventilatorul. Jumatatea ""sensibila"" a trupei Impact are si un obiect pe care-l cara dupa ea prin camerele de hotel iarna - aeroterma. Pare ca stie sa-si organizeze bine viata, chiar si cand este nevoita sa locuiasca in camere de tranzit. Atat de bine incat, de curand, si-a propus sa-si cumpere un apartament in Bucuresti. ""Nu platesc mult pentru ce preturi sunt in Capitala. Dau doar 100 de euro pe luna pentru garsoniera mea, dar m-am saturat sa platesc chirie. Am deja un apartament proprietate, insa este la Timisoara si nu-mi foloseste la nimic pentru ca stau mai mult in Bucuresti"", spune Cristina. (Dana Ciobanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.