Film - Scenariu modificat Ca urmare a atentatelor de la Londra, producatorii filmului ""American Dreams"" vor modifica scenariul care reda povestea unor kamikaze pakistanezi care incercau sa-l asasineze pe presedintele Statelor Unite. ""Suntem in mo
Film - Scenariu modificat
Ca urmare a atentatelor de la Londra, producatorii filmului ""American Dreams"" vor modifica scenariul care reda povestea unor kamikaze pakistanezi care incercau sa-l asasineze pe presedintele Statelor Unite. ""Suntem in mod evident foarte atenti la sensibilitatea publicului in ceea ce priveste terorismul, mai ales la Londra"", a declarat pentru Sunday Telegraph un membru al echipei de productie a filmului, confirmand ca scenariul va fi modificat. Filmul urmareste incercarile teroristilor de a-l asasina pe presedintele american, aflat pe punctul de a face o criza de nervi. Rolul presedintelui SUA este jucat de Dennis Quaid. Hugh Grant si Willem Dafoe sunt de asemenea in distributia acestui film, a carui lansare este prevazuta pentru februarie 2006.
DVD - Razboiul stelelor
Fanii seriei ""Razboiul stelelor"" vor putea sa revada clanul Skywalker pe 1 noiembrie, cand ultima serie ""Razbunarea Sith"" va iesi pe DVD. ""Vestea buna este ca, dupa 30 de ani de la fabricare, fanii vor putea avea in biblioteca digitala intreaga saga"", declara Steven Feldstein, vicepresedinte al Fox Home Video. De asemenea, Lucasfilm Ltd. a anuntat ca si-a dat acordul cu privire la franciza jocului video ""Star Wars: Battlefront II"", care va ajunge pe piata o data cu
DVD-ul. DVD-ul mai contine doua documentare, unul despre cascadoriile din film, altul despre personajul Anakin Skywalker. (Raluca Grintescu)
Muzica - Misiune indeplinita
Paul van Dyk, vedeta din acest an a seriei de concerte ""The Mission"", a sustinut vineri noaptea un spectacol-maraton la Arenele Romane din Bucuresti, in prezenta unui public care l-a aclamat pana spre dimineata. Desi initial spectatorii s-au lasat asteptati, in jurul orei 22:00 nefiind ocupata nici un sfert din capacitatea Arenelor Romane, incepand cu miezul noptii fanii muzicii electronice au luat cu asalt locatia din Parcul Carol, pentru a-l intalni pe cel care a fost votat ""Americaa€™s Favorite DJ"". In cele cinci ore din deschiderea spectacolului, artistii autohtoni ai muzicii electronice - DJ Rhadoo, DJ Gubanu, DJ Vania si DJ Internullo - au antrenat publicul pentru adevaratul recital al serii, care urma sa inceapa abia in jurul orei 02:00. Paul van Dyk si-a facut aparitia pe scena in uralele celor peste 4.000 de fani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.