Senatorul PSD Sorin Oprescu ii da dreptate colegului sau de partid Madalin Voicu, care a declarat ca partidul va muri daca nu sunt atrasi oameni de cultura si ca exista lideri cu imagine ""depasita"" si condusi de neveste. ""Madalin nu a vorbit p
Senatorul PSD Sorin Oprescu ii da dreptate colegului sau de partid Madalin Voicu, care a declarat ca partidul va muri daca nu sunt atrasi oameni de cultura si ca exista lideri cu imagine ""depasita"" si condusi de neveste.

""Madalin nu a vorbit pe camp, ci probabil ca la el
s-au adunat nemultumirile legate de organizarea si functionarea partidului. El este un om care spune lucrurilor pe nume si are si coloana, ceea ce, in ultimul timp, nu prea mai exista. A facut acele declaratii in sensul de a cauta sa indrepte ceea ce se mai poate indrepta"", a declarat Oprescu, sambata, la Focsani. Senatorul a explicat ca, desi reactia lui Madalin Voicu, este una ""ciudata"", afirmatiile acestuia sunt ""ancorate in realitate"", pledand, in acest context, pentru o prezenta mai activa a PSD ca partid de opozitie.
MOBILIZARE. ""Trebuie sa ne dezmeticim si sa devenim activi in opozitie. Activi si, in acelasi timp, trebuie sa incepem sa participam la actiuni personale de a-i ajuta pe oameni, cum este cazul celor amarati din Vrancea. Aici nu este chestiunea de culoare politica. Aici oamenii trebuie ajutati pur si simplu"", a spus Sorin Oprescu, care s-a aflat in zonele sinistrate din Vrancea, unde actioneaza o echipa de voluntari de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.