Reprezentativa masculina de polo a Romaniei s-a clasat pe locul 6 la Campionatele Mondiale de natatie de la Montreal, realizand astfel cea mai buna performanta din ultimii 30 de ani. Titlul mondial a fost castigat de Serbia-Muntenegru, echipa

Reprezentativa
masculina de polo a Romaniei s-a clasat pe locul 6 la Campionatele Mondiale de natatie de la Montreal, realizand astfel cea mai buna performanta din ultimii 30 de ani.

Titlul mondial a fost castigat de Serbia-Muntenegru, echipa care i-a eliminat pe ""tricolori"" in sferturi.
FARA NOROC. In meciul pentru locul 5, elevii lui Vlad Hagiu au pierdut greu, 7-8, in fata Spaniei. Golurile romanilor au fost marcate de Kadar, C. Radu, Dunca, Iosep (2) si Andrei Dina (2). Chiar daca de aceasta data au fost invinsi, poloistii tricolori au avut din nou o evolutie remarcabila, insa au fost mai putin eficienti. Ei s-au aflat in superioritate numerica de opt ori, dar nu au reusit sa inscrie decat o data dintr-o astfel de situatie. In ultimele secunde de joc, Florin Bonca ar fi putut sa egaleze si sa trimita meciul in prelungiri, insa aruncarea sa a fost blocata. In prealabil, in turneul pentru locurile 5-8, Romania invinsese Rusia cu 10-7. Clasarea pe locul 6 reprezinta cea mai buna performanta a unei echipe nationale romanesti, la sporturi de echipa, din 1990 incoace. Delegatia Romaniei revine in tara maine seara.
CAMPIOANA. In finala mare, Serbia-Muntenegru a invins cu 8-7 nationala Ungariei. Medalia de bronz a revenit Greciei, care s-a impus, cu 11-10, dupa prelungiri, in fata Croatiei.

FLOREA - PE 4, POTEC - PE 5


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.