Romania a castigat doua medalii de aur la Campionatul European de kaiac-canoe de la Poznan (Polonia). De asemenea, sportivii din tara noastra au mai obtinut o medalie de argint si trei de bronz. AUR. Primul titlu continental a fost adus sambata, d

Romania a castigat doua medalii de aur la Campionatul European de kaiac-canoe de la Poznan (Polonia). De asemenea, sportivii din tara noastra au mai obtinut o medalie de argint si trei de bronz.

AUR. Primul titlu continental a fost adus sambata, de echipajul masculin de kaiac-2, alcatuit din Ionut Anghel si Marian Sevici, care s-au impus pe distanta de 1.000 de metri. Anghel si Sevici, care au fost cronometrati cu timpul de 3 minute, 12 secunde si 417 miimi, au devansat echipajele Ungariei si Germaniei. Ieri, in finalele pe 500 de metri, Romania a obtinut medalia de aur in proba de canoe-4 (foto). Echipajul nostru, format din Iosif Chirila, Florin Popescu, Loredan Popa si Silviu Simioncencu, a terminat cursa intr-un minut, 33 de secunde si 57 miimi, inaintea Poloniei si Germaniei.
ARGINT. Medalia de argint a delegatiei noastre a fost adusa de echipajul Marian Baban, Alin Anton, Florean Mada si Stefan Vasile, sosit pe locul doi, sambata, in proba de kaiac-4 pe distanta de 1.000 de metri. Acelasi echipaj a castigat ieri medalia de bronz pe distanta de 500 de metri.

AZI, LA 200


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.