SERBIA. Esecul cu 0-6 suferit de reprezentativa Serbiei in fata Olandei, care practic ii trimite acasa pe plavi, este considerata de presa sarba o catastrofa nationala. ""Invinsi si umiliti. Cea mai severa infrangere a Serbiei Muntenegru din istoria
SERBIA. Esecul cu 0-6 suferit de reprezentativa Serbiei in fata Olandei, care practic ii trimite acasa pe plavi, este considerata de presa sarba o catastrofa nationala. ""Invinsi si umiliti. Cea mai severa infrangere a Serbiei Muntenegru din istoria Cupei Mondiale"", titreaza cotidianul Politika, in timp ce jurnalul Press scrie: ""Au facut de rusine Serbia"". Aproape toate cotidienele publica fotografii cu suporteri plangand in timp ce urmareau partida.
MARADONA. Fostul mare international argentinian Diego Armando Maradona a fost amendat de politia germana cu suma de 200 de euro, dupa ce a fost surprins ruland cu 120 km/ora pe o autostrada din Gelsenkirken. ""El pibe da€™oro"" se indrepta spre stadion pentru a urmari partida Argentina - Serbia Muntenegru si a depasit viteza maxima admisa, care este de 80 km/ora. Maradona nu a fost lasat sa plece decat dupa ce a achitat amenda.
MESSI. Reusita starului Barcelonei, Messi, in meciul cu Serbia, il urca pe locul cinci in istoria celor mai tineri marcatori din istoria Cupei Mondiale. Messi are 18 ani si 357 de zile.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.