Oreste, patron de terasa Dupa ce s-a ""ars"" cu chibriturile, Oreste si-a investit economiile intr-o terasa, la Vama Veche. Stiind ca turistii care frecventeaza aceasta statiune nu sunt cu dare de mana, Oreste Scarlat Alexandru a scazut foarte mul

Oreste, patron de terasa

Dupa ce s-a ""ars"" cu chibriturile, Oreste si-a investit economiile intr-o terasa, la Vama Veche. Stiind ca turistii care frecventeaza aceasta statiune nu sunt cu dare de mana, Oreste Scarlat Alexandru a scazut foarte mult preturile la bere, mici si pizza. Ramane de vazut daca turistii se vor inghesui.

Ducu Bertzi ""canta"" in toaleta

Constantenii au grija de turisti. Ca sa demonstreze ca au ridicat, intr-adevar, standardele la care functioneaza orasul, pana si gara a fost reorganizata. Astfel, daca te supara vezica, pentru numai 0,7 lei noi iti poti relaxa linistit apasarea nu pe zgomot de manele, ci in ritmurile lui... Ducu Bertzi! (Miruna Mihalcea)

Catrinel Sandu, sofer la nunta

Catrinel Sandu a fost antamata, ieri, la o nunta, pe post de... sofer. ""Niste prieteni buni din Constanta m-au rugat sa ii ajut cu nunta. Astfel ca noua mea masina de lux a devenit limuzina de ocazie. Printre responsabilitatile mele s-a numarat si asigurarea pazei miresei.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.