SANDA NICOLA SCHIMBA MAREA NEAGRA PE MEDITERANA. Palma de Mallorca e oricum mai buna ca Mamaia, crede Sanda. ""Si asta pentru ca aici (n.r. - Palma de Mallorca) e liniste. Pot in sfarsit sa ma relaxez, sa scap de zgomotele sirenelor, ale ambulantel
SANDA NICOLA SCHIMBA MAREA NEAGRA PE MEDITERANA. Palma de Mallorca e oricum mai buna ca Mamaia, crede Sanda. ""Si asta pentru ca aici (n.r. - Palma de Mallorca) e liniste. Pot in sfarsit sa ma relaxez, sa scap de zgomotele sirenelor, ale ambulantelor si ale elicopterelor de pe unde se mai petrece cate ceva groaznic... Litoralul nostru e intesat de manele si mizerie, deci numai de relaxat nu se pune problema. Din pacate, multi turisti tocmai asta cauta, iar afaceristii de sezon nu-si dau seama."" (Miruna Mihalcea)
NEGRU VREA PNA-UL PE LITORAL. Purtatorului de cuvant de la ""Ciao, Darwin"", Dan Negru, nu-i mai trebuie litoral romanesc cat e vara de lunga. Si asta pentru ca, desi zurbagiu in aparenta, Negru uraste fitele: ""Pe litoral nu gasesti decat fite si smecherii. Preturi aberante, turisti cu masini ultimul racent si cu buzunarele doldora de banet, de te-ntrebi unde au astia crescatoria... Cred ca mai potrivit decat protectia consumatorului pe litoral ar fi PNA-ul. Zau ca nu glumesc!"" (Miruna Mihalcea)
HELCIUG SERVESTE MUSCULITE. Dan Helciug, una dintre cele mai proaspete achizitii ale National TV, e ""incantat"" de servirea de la terasele de pe malul marii. ""Am simpatizanti multi pe-acolo si baietii se inghesuiesc care mai de care sa-mi toarne ciorba pe pantaloni. In plus, ca desert, manelele, house-ul si muzica populara
te-nconjoara din toate partile, de pleci mai ametit dacat dupa sase beri."" Dar cel mai tare, Dan se bucura de proteinele ""bonus"" din ciorba: musculitele la liber... (Miruna Mihalcea)
SOFERITA ISSA. Pentru ca Elegance are numeroase concerte pe litoral in aceasta vara, Issa petrece foarte multe ore la volan. Chiar daca s-ar putea spune ca soselele de langa tarmul Marii Negre n-ar trebui sa fie o problema pentru ea, care este si de-a locului (nascuta si crescuta in Constanta), Issa tot are ceva de reclamat in privinta drumurilor. ""Traficul nu este deloc fluidizat. Mai ales in weekend-uri, se merge bara la bara, astfel ca poti face si o ora pentru o distanta de 10 kilometri"". Un alt of al Issei este lipsa locurilor de parcare. ""Nu stiu cum de nu s-au gandit autoritatile la miile de turisti care vin cu masinile la mare. Bine ca stiu sa ia taxa de intrare in Mamaia, dar parcari n-ar face!"", a remarcat Issa. (Dana Ciobanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.