MITOSERU A FILMAT UN ACCIDENT. Mihai Mitoseru nu pleaca in vacanta, ci ramane la datorie! Pana in toamna, el va prezenta la TV K Lumea emisiunea ""Mix Music Show "". Rolul lui este de a telefona unei vedete si de a se deplasa la locul in care aceasta
MITOSERU A FILMAT UN ACCIDENT. Mihai Mitoseru nu pleaca in vacanta, ci ramane la datorie! Pana in toamna, el va prezenta la TV K Lumea emisiunea ""Mix Music Show "". Rolul lui este de a telefona unei vedete si de a se deplasa la locul in care aceasta se afla. A filmat deja la solar, intr-un studio de inregistrari, iar pe Alin, cunoscutul interpret al melodiei ""Saruta-ma o data"", l-a surprins chiar in timpul unui accident de masina. Emisiunea se incheie ""apoteotic"" cu concluzia ""E o lume minunata"", fundalul sonor fiind asigurat chiar de autorul piesei cu acelasi nume, Mihai Constantinescu. (Simona Ecovoiu)
MANDRUTA, ""TAMAIE"" LA CATAMARANE. Lucian Mandruta a trecut sambata prin Mamaia, ca sa participe la un concurs de catamarane (ambarcatii cu panze). De aceasta data insa, numai in calitate de spectator, pentru ca acum trei saptamani el si Dan Chisu chiar au concurat. ""Am iesit pe ultimul loc din cinci, desi Chisu zicea ca se pricepe. Eu eram «tamaie».""Acum insa, Lucian Mandruta
s-a multumit doar cu privitul. (Miruna Mihalcea)
MAXER, PAGUBIT DE LUCIU. Suparat nevoie-mare ca fosta lui iubita, Nicoleta Luciu, l-a lasat fara masini - un Tico si un Hyundai - , Dinu Maxer strange bani la ciorap pentru a-si achizitiona propriul autovehicul. ""La despartire, am facut un partaj prietenesc. Ea a luat tot ce functiona pe baza de benzina si motorina, iar eu am ramas cu apartamentul de trei camere. Vara asta, tot ce strang din show-ul de la Jupiter voi economisi pentru masina."" (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.