"Constat ca nici una dintre cele trei conditii pe care le-am enuntat ieri nu a fost indeplinita. (...) Ca atare, motivele pentru care mi-am anuntat demisia raman in continuare valabile. Ca prim-ministru nu pot sa tolerez o astfel de situatie. Nu vrea
"Constat ca nici una dintre cele trei conditii pe care le-am enuntat ieri nu a fost indeplinita. (...) Ca atare, motivele pentru care mi-am anuntat demisia raman in continuare valabile. Ca prim-ministru nu pot sa tolerez o astfel de situatie. Nu vreau sa fiu partas la procesul prin care poporul roman, poporul meu, este condamnat la coruptie, la saracie si la izolare. Votul de astazi din Parlament a dovedit clar ca nu avem aceasta majoritate politica parlamentara, care sa ne permita continuarea reformelor, asa cum ne-am angajat. Eu consider ca acest lucru este necesar. Prin urmare, in aceste conditii, imi mentin decizia de demisie pe care am anuntat-o, iar procedurile pentru alegerile anticipate vor demara imediat dupa ce ma voi intoarce din vizita pe care o intreprind la Bruxelles, luni, saptamana viitoare".

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.