Asociatia Presei Sportive din Romania anunta cu adanca durere disparitia celui ce a fost gazetarul sportiv Adrian Vasiliu, unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti specializati in atletism si natatie, dar care a mai scris de-a lungul timpului si desp
Asociatia Presei Sportive din Romania anunta cu adanca durere disparitia celui ce a fost gazetarul sportiv Adrian Vasiliu, unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti specializati in atletism si natatie, dar care a mai scris de-a lungul timpului si despre ciclism, polo, schi, baschet, patinaj si hochei, fiind in acelasi timp, unul dintre cei mai buni statisticieni din sportul autohton. Nascut in Bucuresti, in 1935, nea Adi a debutat in presa sportiva in 1959, la cotidianul "Sportul Popular", si a ramas in acelasi colectiv redactional (Sportul, Gazeta Sporturilor) pana in 1997. Ceremonia inhumarii va avea loc vineri, ora 12, la Cimitirul Ghencea Militar. Dumnezeu sa-l odihneasca!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.