Privirile se indreapta din ce in ce mai mult spre Rusia unde situatia incepe sa fiarba din cauza apropiatului sfarsit al ultimului mandat a lui V. Putin care si-a condus tara, conform traditiilor tariste, cu o mana de fier respectand democratia ca pe
Privirile se indreapta din ce in ce mai mult spre Rusia unde situatia incepe sa fiarba din cauza apropiatului sfarsit al ultimului mandat a lui V. Putin care si-a condus tara, conform traditiilor tariste, cu o mana de fier respectand democratia ca pe un decor. Situatia este complicata din cauza personalitatii puternice, ambitioase si eficienta a lui Putin si recentei sale angajari in grandiosul plan de resuscitare politica si militara a Rusiei. E posibil ca pana la urma sa asistam la o mascarada dupa care Putin si grupul sau sa continuie sa conduca Rusia prin intermediul unei marionete docile.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.