Poate ca Paragon City nu va spune multe, dar sa stiti ca in acest loc s-a petrecut teribila invazie a extraterestrilor. Multi eroi au pierit in confrunatarile cu invadatorii, dar o noua generatie a aparut si aceasta trebuie sa infrunte ""d

 
Poate ca Paragon City nu va spune multe, dar sa stiti ca in acest loc s-a petrecut teribila invazie a extraterestrilor. Multi eroi au pierit in confrunatarile cu invadatorii, dar o noua generatie a aparut si aceasta trebuie sa infrunte ""dusmanii spatiali"". E adevarat ca unii ""se nasc eroi"", dar aici trebuie sa va creati eroul (Blaster, Controller, Defender, Scrapper etc) fiecare cu atributele sale (si care pot fi imbunatatite). Chiar daca actiunea se petrece intr-un singur oras, aveti 50 de niveluri cu un continut complex, cu peste 25 de zone imense de explorat. Pentru a putea rula acest joc aveti nevoie de un computer echipat cu procesor la 1.8 GHz, memorie 512 MB RAM, placa video la 128 MB.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.