Arheologii chinezi au descoperit, in provincia Shaanxi, din nord-vestul Chinei, ruinele unui sat vechi de 2.700 de ani. Dupa cum informeaza agentia de presa China Noua, ruinele dateaza din timpul dinastiei Zhu (secolul XI inainte de Cristos). "O part
Arheologii chinezi au descoperit, in provincia Shaanxi, din nord-vestul Chinei, ruinele unui sat vechi de 2.700 de ani. Dupa cum informeaza agentia de presa China Noua, ruinele dateaza din timpul dinastiei Zhu (secolul XI inainte de Cristos). "O parte dintre casele descoperite sunt bine conservate", a declarat Yang Yachang, cercetator in cadrul Institutului provincial de Arheologie. Mai multe cutite, vase, seminte de mei si de soia au fost gasite printre daramaturi. Potrivit lui Yang Yachang, aceasta descoperire este una foarte importanta si permite studierea modului de viata a oamenilor care au trait in acea perioada.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.