In ultima luna de iarna organismul este mai slabit dupa acest anotimp in care consumul de alimente proaspete a fost minim, iar frigul si starea de stres specifice iernii au redus mult din rezervele de energie ale organismului. Majoritatea vitaminelor
In ultima luna de iarna organismul este mai slabit dupa acest anotimp in care consumul de alimente proaspete a fost minim, iar frigul si starea de stres specifice iernii au redus mult din rezervele de energie ale organismului. Majoritatea vitaminelor nu pot fi sintetizate in cantitati suficiente de organismul uman. Pentru a completa nevoile corpului, medicii recomanda o dieta adecvata si suplimente nutritive. Kiturile de vitaminizare Campion contin exact acele vitamine si oligoelemente necesare copiilor, adultilor si bunicilor in acea perioada a anului in care au cel mai mult nevoie de ele. Incepand cu luna februarie, farmaciile Help Net au lansat Kitul de vitaminizare Campion, o combinatie potrivita de vitamine si minerale care reface echilibrul energetic si pregateste corpul pentru primavara.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.