Mai multe persoane fara adapost, care traiau pe strazile din Rotterdarm (Olanda) s-au imbogatit peste noapte, dupa ce, dintr-o eroare tehnica, au putut extrage de la un bancomat o suma totalizand peste 100.000 euro.Autoritatile din Rotterdam le dadus
Mai multe persoane fara adapost, care traiau pe strazile din Rotterdarm (Olanda) s-au imbogatit peste noapte, dupa ce, dintr-o eroare tehnica, au putut extrage de la un bancomat o suma totalizand peste 100.000 euro.Autoritatile din Rotterdam le dadusera acestor persoane carduri de asistenta sociala, prin intermediul carora ele puteau scoate pana la 150 de euro la o extragere. Din cauza unei erori a computerului, la bancomatul instalat la sediul unei banci din Rotterdam, ei au putut extrage insa o suma nelimitata. Cel putin 20 de persoane fara domiciliu au scos sume intre 400 euro si 17.000 euro, politia suspectand ca majoritatea au plecat in vacanta in Spania, cu acesti bani.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.