In urma caderilor masive de zapada si a viscolului, o autostrada, 117 drumuri judetene si 12 drumuri nationale erau ieri inchise. Trei persoane au murit in Buzau din cauza viscolului.Vineri, in jurul orei 23.00, politisti ai Postului de Politie Brade
In urma caderilor masive de zapada si a viscolului, o autostrada, 117 drumuri judetene si 12 drumuri nationale erau ieri inchise. Trei persoane au murit in Buzau din cauza viscolului.Vineri, in jurul orei 23.00, politisti ai Postului de Politie Bradeanu, Buzau, au fost sesizati ca pe drumul judetean (DJ 203 D), in afara localitatii, se afla trei persoane inzapezite. Politistii, impreuna cu opt localnici, s-au deplasat pe jos, unde i-au gasit langa carosabil, la 1,5 kilometri de localitate, in soc hipotermic, pe Elisabeta B. (68 de ani), Georgeta D. (47 de ani) si pe un barbat in varsta de 72 de ani. Georgeta D. si barbatul neidentificat au murit la dispensar. Potrivit Politiei Buzau, vineri, un alt barbat de 74 ani, din satul Plesesti, comuna Podgoria, a fost gasit decedat in zapada.
Judetul Constanta continua sa fie inchis circulatiei rutiere, toate drumurile judetene, comunale si o parte din drumurile nationale fiind blocate de nameti.
Utilajele de deszapezire actioneaza de peste doua zile, ajutate de multe ori de armata. Trenurile de calatori pe relatia Constanta - Bucuresti circula dublate de locomotive Diesel, cursele interne fiind anulate.
O femeie insarcinata care trebuia supusa unei operatii de cezariana a fost transportata la Spitalul judetean Constanta cu un elicopter al Ministerului de Interne. La solicitarea Prefecturii Constanta, conducerea MAI a aprobat ca elicopterul sa transporte femeia insarcinata, din comuna Adamclisi la Spitalul Judetean Constanta, intrucat trebuia sa nasca urgent prin cezariana, iar viata acesteia si a copilului se aflau in pericol.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.