Triatlon cu bananele in spinare In Insla de Pasqua - Chile are loc in fiecare an o cursa internationala de triatlon, cu ocazia Festivalului de folclor Rapanu. Una dintre probele concursului este fuga cu u

Triatlon cu bananele in spinare

In Insla de Pasqua - Chile are loc in fiecare an o cursa internationala de triatlon, cu ocazia Festivalului de folclor Rapanu. Una dintre probele concursului este fuga cu un ciorchine de banane in jurul vulcanului Rano Raraku.

 

Politistii cautau marijuana si au gasit monede

O echipa de politisti din Miami a gasit ingropata intr-o ferma din sudul orasului o cutie in care se astepta sa fie marijuana. Spre surprinderea lor, cutia continea 3,6 milioane de monede furate in decembrie. Valoarea acestora se ridica la aproximativ 200.000 de dolari.

Simulare - 90 de zile inchisoare pentru o criza cardiaca
Un american fara locuinta are obiceiul de a se preface bolnav pentru a nu plati nota la restaurant. ""Trucul"" preferat al lui Elias I. Elias (54 de ani) estea€¦ infarctul, informeaza Rompres. Autoritatile din Washington, au precizat ca dupa ce se ospata bine, Elias simula probleme respiratorii si o criza cardiaca in momentul in care i se prezenta nota de plata. El era condus atunci la spital, dar reusea mereu sa fuga inainte de sosirea politiei. Pentru repetatele simulari, barbatul a fost condamnat la 90 de zile de inchisoare.
Stiinta - Ne mutam pe Marte
In timp ce pe Pamant, incalzirea globala este un adevarat flagel, pe Marte este ""mana cereasca"". Oamenii de stiinta de la Centrul de Cercetare Ames apartinand NASA, de langa Mountain View (California) propun folosirea unor substante gazoase pe baza de fluor care se regasesc pe suprafata planetei Marte si care ar favoriza inceperea procesului de incalzire. Astfel se doreste transformarea acesteia intr-o planeta pe care viata ar fi posibila si care ar putea fi colonizata in viitor.

Comunicare - Telefon pentru morti


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.