Weekend agitat pe scena politica romaneasca. Calin Popescu Tariceanu nu mai vrea fuziune cu PD, iar Ion Iliescu a preluat deja, neoficial, sefia partidului, prezentandu-se neinvitat la sedinta Biroului Executiv al Tineretului Social Democrat. Cei 1.2
Weekend agitat pe scena politica romaneasca. Calin Popescu Tariceanu nu mai vrea fuziune cu PD, iar Ion Iliescu a preluat deja, neoficial, sefia partidului, prezentandu-se neinvitat la sedinta Biroului Executiv al Tineretului Social Democrat. Cei 1.200 de delegati participanti la congresul PNL au aprobat motiunea presedintelui partidului, Calin Popescu Tariceanu, prin care se cere amanarea fuziunii PNL-PD. Motiunea care pleda pentru fuziunea celor doua partide, initiata de Valeriu Stoica, a cazut la vot. Justificarea amanarii fuzionarii a fost pusa ieri pe seama diferentelor doctrinare.
Fostul sef al statului Ion Iliescu a surprins, ieri, prin participarea sa la sedinta Biroului Executiv al TSD. Desi cel care fusese anuntat ca va participa ca lider al PSD era Adrian Nastase, totusi, la sedinta tesedistilor si-a facut aparitia zambitor, asa cum il stim cu totii, tocmai Ion Iliescu . Surse din PSD ne-au confirmat ieri ca Nastase s-a simtit lezat de prezenta lui Ion Iliescu si nu a mai onorat invitatia lui Victor Ponta.
In alta ordine de idei, PNTCD a anuntat ieri ca a decis schimbarea numelui partidului in Partidul Popular Crestin Democrat.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.