SYMBIAN V9 PENTRU SMARTPHONE. Producatorul de software pentru telefoane mobile Symbian a prezentat ultima versiune a sistemului sau de operare, OSv9. Dupa cum se arata intr-un material newsfactor.com, noul sistem suporta camerele foto digitale de ina

SYMBIAN V9 PENTRU SMARTPHONE. Producatorul de software pentru telefoane mobile Symbian a prezentat ultima versiune a sistemului sau de operare, OSv9. Dupa cum se arata intr-un material newsfactor.com, noul sistem suporta camerele foto digitale de inalta rezolutie si jocurile 3D. Symbian Osv9 poate procesa fotografii de peste doua milioane de pixeli si transfera melodii in format mp3 de pe un PC pe un telefon mobil fara a necesita un software aditional. (Alexandru Radulescu)

MICROSOFT VREA INTERACTIUNE. Microsoft si-a stabilit obiectivul de a crea software care sa interactioneze mai bine cu aplicatiile companiilor concurente, a aratat presedintele grupului, Bill Gates, intr-un mesaj transmis clientilor firmei prin intermediul postei electronice. ""De-a lungul anilor, industria software a incercat in multiple moduri sa rezolve problema eterogenitatii aplicatiilor software, dar singura solutie care si-a dovedit eficienta este investitia in crestere a interoperabilitatii"", a aratat Bill
Gates.

Server POWER5 pe Linux. IBM a anuntat ca va oferi, la un pret scazut, un nou server IBM POWER5 care ruleaza sub sistemul de operare Linux. IBM eServer OpenPower 710 este un sistem care poate fi echipat cu unul sau doua procesoare si care ruleaza sub sistemele de operare Linux, precum Red Hat si SUSE LINUX. OpenPower 710 va include un procesor de 1,65 GHz, o memorie de 1 GB, un hard disk de 73 GB cu 10K rpm, DVD-ROM si garantie trei ani. IBM intentioneaza sa comercializeze noul produs incepand cu 18 februarie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.