Noua legislatie norvegiana privind fumatul aduce pierderi restaurantelor. Multi clienti ies din local pentru a fuma o tigara afara, dar uita sa se mai intoarca si sa achite nota de plata.In Norvegia, a devenit un lucru obisnuit sa vezi clienti fumand
Noua legislatie norvegiana privind fumatul aduce pierderi restaurantelor. Multi clienti ies din local pentru a fuma o tigara afara, dar uita sa se mai intoarca si sa achite nota de plata.In Norvegia, a devenit un lucru obisnuit sa vezi clienti fumand in afara restaurantelor si a barurilor. Patronii localurilor se plang insa ca veniturile le-au scazut o data cu interzicerea fumatului. O asociatie patronala a reclamat ca numarul clientilor care pleaca fara sa plateasca a crescut considerabil in ultimele luni. Spre exemplu, o cafenea din Oslo avea in fiecare saptamana doar un caz de neplata a consumatiei pana la aparitia noii legi. Acum, acelasi local inregistreaza cel putin trei astfel de situatii intr-o saptamana.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.