Aproape 21 de miliarde de lei au fost confiscate de Comisia de Autorizare a Jocurilor de Noroc din cadrul Ministerului Finantelor, dupa ce s-a constatat implicarea a zece persoane in desfasurarea unui joc de tip piramidal. Potrivit Inspectoratului Ge
Aproape 21 de miliarde de lei au fost confiscate de Comisia de Autorizare a Jocurilor de Noroc din cadrul Ministerului Finantelor, dupa ce s-a constatat implicarea a zece persoane in desfasurarea unui joc de tip piramidal. Potrivit Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), ancheta a fost declansata la Satu Mare si s-a stabilit ca zeci de persoane au fost inselate, promitandu-li-se castiguri fabuloase.
Politistii spun ca firma care a derulat toata aceasta afacere, in perioada 2002-2004, are sediul in Bucuresti, iar in consiliul de conducere al societatii figurau sase persoane.
Este vorba despre Constantin Vitali I., 31 de ani, din Constanta, Marieta N., 44 de ani, si Ioan C., 39 de ani, ambii din Calarasi, Petru E., 37 de ani, si Ioan S., 49 de ani, amandoi din Capitala, Daniel M., 39 de ani, din Busteni.
Ei sunt acuzati de evaziune fiscala, inselaciune, fals in declaratii si spalare de bani. Mariana S., 29 de ani, din Giurgiu, Stelian P., 36 de ani, din Turda, Ciprian O., 28 de ani, din Cluj, si Eniko M., 32 de ani, din Satu Mare, toti manageri zonali in cadrul aceleiasi firme, se fac vinovati de evaziune fiscala si inselaciune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.