Deputatul PRM de Giurgiu Danut Liga vrea sa faca ordine in teritoriu. El a declarat ca municipiul Giurgiu a fost prejudiciat cu aproape 15 miliarde de lei, bani care provin din taxe incasate si neinregistrate contabil. Taxele ecologice - afirma deput
Deputatul PRM de Giurgiu Danut Liga vrea sa faca ordine in teritoriu. El a declarat ca municipiul Giurgiu a fost prejudiciat cu aproape 15 miliarde de lei, bani care provin din taxe incasate si neinregistrate contabil. Taxele ecologice - afirma deputatul - erau incasate in Vama Giurgiu de functionarii Primariei. Liga a declarat, in context, ca va sesiza Comisia de Abuzuri din Camera si PNA.


Prefectul de Bucuresti, Mioara Mantale, doreste o cladire speciala pentru institutia pe care, de curand, o pastoreste. Nerabdatoare, ea a si cerut sprijinul in acest sens Ministerului Administratiei. Motivatia prefectului: lumea confunda inca institutia sa cu cea a Primariei Generale, ambele avand sediu in aceeasi cladire. Mantale este primul prefect care se declara nemultumit de sediu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.