Premierul Calin Popescu Tariceanu a acceptat ieri la Budapesta propunerea omologului sau Ferenc Gyurcsany ca anual sa se organizeze cate o sedinta de guvern comuna romano-ungara consacrata programelor de dezvoltare regionala pe termen mediu. Taricean
Premierul Calin Popescu Tariceanu a acceptat ieri la Budapesta propunerea omologului sau Ferenc Gyurcsany ca anual sa se organizeze cate o sedinta de guvern comuna romano-ungara consacrata programelor de dezvoltare regionala pe termen mediu. Tariceanu a apreciat ca organizarea unor astfel de intalniri va contribui esential la realizarea proiectelor comune dintre cele doua tari.

Fostul prefect al Bucurestiului, Silvian Ionescu, si-a asezat tabloul propriu pe peretii prefecturii pe care a condus-o doar trei zile. La instalarea sa in functie democratul a luat printre primele decizii si pe cea referitoare la detronarea de pe pereti a tablourilor cu predecesorii sai. La plecarea sa prin demisie insa, portretele au fost reamplasate, incluzandu-l si pe al sau.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.