Sfarsit de saptamana negru la capitolul accidente rutiere. In judetul Alba trei militari au murit vineri seara intr-un grav accident de circulatie. Capitanul Dan Liviu, plutonierul Stefan Samartinean si maistru militar Alina Gramaticu, de la o unitat
Sfarsit de saptamana negru la capitolul accidente rutiere. In judetul Alba trei militari au murit vineri seara intr-un grav accident de circulatie. Capitanul Dan Liviu, plutonierul Stefan Samartinean si maistru militar Alina Gramaticu, de la o unitate militara din Someseni (Cluj), se intorceau cu un autoturism Dacia de la un curs de specializare din Sibiu. La iesirea din Aiud, intr-o curba, soferul a intrat pe contrasens, sub un camion care circula regulamentar. Cei trei au murit pe loc.
Alte trei persoane au murit si doua au fost grav ranite intr-un accident rutier petrecut in apropierea localitatii Fantana Mare (Maramures). Soferul unei Dacii nu a respectat indicatoarele si a lovit lateral un autotractor. Conform Rompres, in urma impactului, soferul si alte doua pasagere au decedat, alte doua persoane din Dacie fiind ranite.
In Cluj Napoca, pe strada Observatorului, a avut loc, vineri seara, un accident in care au fost implicate doua masini si au fost ranite doua persoane


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.