ADVERSARI. Pana pe data de 28 ianuarie, cand vor reveni in Bucuresti, stelistii urmeaza sa dispute patru meciuri amicale. Pe 19 ianuarie cu Luch - Energiya Vladivostok (liga a II-a din Rusia), pe 23 ianuarie cu Levski Sofia, pe 25 ianuarie cu Steau
ADVERSARI. Pana pe data de 28 ianuarie, cand vor reveni in Bucuresti, stelistii urmeaza sa dispute patru meciuri amicale. Pe 19 ianuarie cu Luch - Energiya Vladivostok (liga a II-a din Rusia), pe 23 ianuarie cu Levski Sofia, pe 25 ianuarie cu Steaua Rosie Belgrad si pe 28 ianuarie cu elvetienii de la FC Thun. Orele de disputare ale acestor intalniri nu au fost inca stabilite.
LOT. Fata de turul campionatului, Walter Zenga va beneficia pentru pregatirea centralizata din Insula Afroditei si de trei jucatori noi, portarul Marius Toma, de la centrul de juniori, Banel Nicolita (de la ""Poli"" AEK Timisoara) si bosniacul Boris Keca (FC Brasov). Iata lotul complet cu care Steaua a plecat la Larnaca: Hamutovski, M. Tudor, Toma - portari; Ogararu, Ghionea, Radoi, E. Baciu, P. Marin, Nesu, Keca - fundasi; Fl. Dumitru, N. Dica, Paraschiv, D. Munteanu, Bostina, Pitu, Lovin - mijlocasi; Neaga, Ciocoiu, Oprita, Andrei Cristea si Dinita - atacanti.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.