FARA EMOTII. Romania mai are de disputat o ""dubla"" cu modesta formatie a Luxemburgului, primele doua echipe din grupa calificandu-se in play-off. In Estonia, golurile romanilor au fost marcate de Ghionea (10), Petrea (6), Mihaila (5), Iacob (4), Di
FARA EMOTII. Romania mai are de disputat o ""dubla"" cu modesta formatie a Luxemburgului, primele doua echipe din grupa calificandu-se in play-off. In Estonia, golurile romanilor au fost marcate de Ghionea (10), Petrea (6), Mihaila (5), Iacob (4), Dimache (3) si Jurca (3). ""Am pregatit foarte bine jocul, i-am dominat tactic si fizic si nu le-am dat posibilitatea sa se apropie amenintator niciodata"", a spus ieri selectionerul Lucian Rasnita.
SUPERIORITATE. La handbal feminin, in Cupa Cupelor, Rapid a zdrobit, pe teren propriu, echipa slovaca Banska Bystrica cu scorul de 38-23 (18-10), cele mai multe goluri fiind reusite de Cristina Varzaru (8) si Busuioceanu (9). In tur, romancele invinsesera cu 31-28. Calificate in sferturile de finala ale competitiei, elevele antrenorului Gheorghe Covaciu se gandesc deja la ultimul act al competitiei. In cadrul Cupei EHF, Silcotub Zalau s-a impus in deplasare cu 41-23 contra formatiei portugheze CS Madeira. (Dragos Stoica)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.