Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) organizeaza, in perioada 20-21 ianuarie, o preselectie pentru locuri de munca in Qatar ca personal navigant-insotitori de bord. Conform unui comunicat al Oficiului citat de Mediafax, la preselectie pot
Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) organizeaza, in perioada 20-21 ianuarie, o preselectie pentru locuri de munca in Qatar ca personal navigant-insotitori de bord. Conform unui comunicat al Oficiului citat de Mediafax, la preselectie pot participa numai persoane intre 20 si 30 de ani, cu o inaltime intre 1,57 si 1,80 m, care stiu limba engleza, au mai lucrat ca insotitori de bord, dar si asistenti medicali, lucratori hotelieri sau cei care au lucrat in relatii cu publicul. Preselectia va incepe la ora 9.00 la sediul OMFM din Bucuresti, str. Valter Maracineanu nr. 1-3.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.