Farmacia verde pune la dispoztie copiilor, tinerilor, dar si parintilor cuprinsi de emotii o serie de remedii naturale pentru a trece peste aceasta stare de stres. Pentru fortificarea organismului si pentru stimularea capacitatii imunitare sunt folos
Farmacia verde pune la dispoztie copiilor, tinerilor, dar si parintilor cuprinsi de emotii o serie de remedii naturale pentru a trece peste aceasta stare de stres. Pentru fortificarea organismului si pentru stimularea capacitatii imunitare sunt folositoare tincturile de echinacea, sunatoare, patlagina, pufulita, dar si anghirolul. La aceste tincturi este bine sa se adauge si spirulina, acea alga mai bogata in principii active decat orice planta, ea imbunatateste atat capacitatea de efort fizic, cat si intelectual. Nu trebuie uitat nici uleiul de catina in aceasta perioada, pentru ca ajuta la tonifierea organismului si la vitaminizare.
Iata si alte produse recomandate pentru aceasta perioada: extractul uleios de morcov, un puternic vitaminizant care stimuleaza imunitatea, cresterea si ataca asteniile, dar si produsul numit ""Extravit"" din fructe de macese, recunoscute ca depozite de vitamina C. Uleiurile volatile de lavanda, menta, salvie, pin, cimbru au efecte antistres si antiseptice, ele sunt remedii eficiente impotriva oboselii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.