I-am vazut producandu-se de mai multe ori, dar sambata seara, intr-o atmosfera sarbatoreasca de intensa deruta spirituala, am nimerit, o secunda, doua, trei, patru, cinci, sase si chiar douazeci, treizeci, pe... tan-taneeee.... Etno (pauza de efect)

I-am vazut producandu-se de mai multe ori, dar sambata seara, intr-o atmosfera sarbatoreasca de intensa deruta spirituala, am nimerit, o secunda, doua, trei, patru, cinci, sase si chiar douazeci, treizeci, pe... tan-taneeee.... Etno (pauza de efect) teve! Se facea ca doamna muzicii populare si extrem de romanesti interpreta un frumos cuplet cu Fuego, pe care-l invata cum sa gandeasca pragmatic in dragoste, la care fete sa se dea si la care nu, pe care s-o iubeasca si pe care s-o trimita cu ursua€™, pentru ca baiatua€™ asta e prost si are flori in cap, el neafland sau nedorind sa accepte o crudela realitate: ca iubirea, mai oameni buni, trece prin stomac, face o gara in intestin, se curata bine-bine in pancreas, dupa care, cu forte proaspete, se duce fix in canalele de sub marele (sau micul) oras.

Asta nu inainte ca ficatul s-o metabolizeze pana aproape sa n-o mai recunosti, intr-o substanta demna sa gadile neurotransmitatori voiosi, dispusi s-o transforme-n dopamina - o chimicala misto pe care o secreti in mai multe situatii, una dintre ele fiind atunci cand o vezi pe fata iubita.

Ei bine, Fuego nu secreta dopamina la gagicile de care-i dicteaza ""ma-sa"". Fuego nu vrea fete de doctor si nici de notar ""care au grau mult in hambar"". Fuego e cu ale lui. E ca taurul Ferdinand, pe care oricat l-ai seta pe cafteala, el se reseteaza la loc comanda, pe mirosit floricici. Ei, si Fuego asta, doamnelor si domnilor, i-o taia din scurt lua€™ ""ma-sa"", spunandu-i ca poate fata de notar sa aiba grau sa-si puna si-n cap, ca el tot p-aia care-i place lui o ia - o fata draguta, simpatica, o fata sensibila, delicata, o fata care seamana fara chin cu orice chip angelic de pe panzele marilor si neuitabililor pictori (uau, ce tare a fost asta!), chiar daca saraca-lipida... pardon... lipita. Daca e sa ma gandesc la tipa aia dintr-un alt videoclip de-al lui, lui Fuego ii plac astea care fac baie-n jacuzzi (nu de alta, daa€™ n-au gasit si ei o cada de fonta mai rasarita pentru videoclip) si care-l asteapta pe el, in timp ce el plange-n ploaie (ca ma buseste si plansu-acuma...).

Eu atata vreau sa-i spun lui Fuego: Fuego, draga, fie ca aripile iubirii sa te inalte mai presus de ambitiile pamantesti ale ""maicii"" tale care habar n-are ce-i aia iubire, ba!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.