Bebelusul din imagine a fost salvat la cateva minute dupa trecerea valului urias provocat de cutremurul din 26 decembrie 2004 si internat intr-un spital din Kalmunai, Sri Lanka. Medicii nu stiu cine sunt parintii adevarati ai copilasului, in varsta d
Bebelusul din imagine a fost salvat la cateva minute dupa trecerea valului urias provocat de cutremurul din 26 decembrie 2004 si internat intr-un spital din Kalmunai, Sri Lanka. Medicii nu stiu cine sunt parintii adevarati ai copilasului, in varsta de trei sau patru luni, pentru ca nu mai putin de noua femei s-au prezentat la spital si sustin cu incapatanare ca ele sunt mamele micutului. Bebelusul din imagine a fost salvat la cateva minute dupa trecerea valului urias provocat de cutremurul din 26 decembrie 2004 si internat intr-un spital din Kalmunai, Sri Lanka. Medicii nu stiu cine sunt parintii adevarati ai copilasului, in varsta de trei sau patru luni, pentru ca nu mai putin de noua femei s-au prezentat la spital si sustin cu incapatanare ca ele sunt mamele micutului. Autoritatile nu au reusit sa afle care din femei spune adevarul si au decis sa apeleze la analiza ADN pentru a o gasi pe mama naturala a bebelusului.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.