Consilierul prezidential Andrei Plesu a fost invitat sa participe la sfarsitul acestei saptamani la ceremonia de instalare a noului presedinte al Ucrainei, Viktor Iuscenko. Prezenta consilierului prezidential in Ucraina se inscrie in contextul relati
Consilierul prezidential Andrei Plesu a fost invitat sa participe la sfarsitul acestei saptamani la ceremonia de instalare a noului presedinte al Ucrainei, Viktor Iuscenko. Prezenta consilierului prezidential in Ucraina se inscrie in contextul relatiilor speciale pe care noua Putere de la Bucuresti doreste sa le dezvolte cu aceasta tara, se precizeaza intr-un comunicat trimis la redactie.

Controversatul lider al PNL Dinu Patriciu a fost atacat ieri de colegii din partid. El a fost catalogat drept enigmatic si duplicitar din cauza atitudinilor din ultima perioada. Lui i s-a reprosat de catre Valeriu Stoica faptul ca a sustinut o alianta impotriva PSD, dar la negocierile pentru formarea noului Executiv a propus o alianta cu fostii guvernanti.

Libertatea

Sursa: LibertateaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.