Bianca Drăgușanu declara în urmă cu câteva săptămâni că relația sa cu Gabi Bădălău este una extrem de serioasă, iar fanii divei se așteptau în scurt timp la o nuntă. Contrar spuselor Biancăi, aceasta și-a făcut apariția pe Instagram alături de un alt bărbat, plin de mușchi, care a făcut-o pe blondă să zâmbească larg. Fostul iubit al divei nu a stat pe gânduri și a oferit rapid o reacție.

Bianca Drăgușanu a șocat din nou Instagramul, de această dată postând pe Instastory un videoclip în care apare alături de un bărbat...misterios. Cei doi petreceau momente unice la piscina Biancăi, aceasta postând un story în care purta un costum de baie minuscul, iar alăturat scris „Home”.

Fostul iubit al Biancăi, Gabi Bădălău, susține că diva nu este atât de fericită precum vrea să arate și a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram:

„Cele mai puternice emoții nu le fotografiem. Fericirea trăită nu o publicăm. Când suntem cu adevărat fericiți, nici nu suntem online”, este mesajul postat de Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu, despre apariția sa la „Din Dragoste”

Înainte de a fi diva cunoscută de astăzi, Bianca Drăgușanu a fost o simplă fată din provincie, care a venit la București pentru a-și face un nume. Aceasta a participat la emisiunea „Din Dragoste”, unde poate fi văzută fără intervenții estetice, extensii, gene sau unghii false. Despre acea perioadă Bianca spune:

„Eram foarte încrezătoare în mine, doar că eram o copilă. Lumea mă judecă și mă analizează mult pentru acele prime apariții ale mele. Mie îmi pare bine că există, pentru că așa îți dai seama de evoluția unui om.

Da, uite de aici am plecat, aici sunt și aici vreau să ajung. Și o să fiu.

Oamenii când se uită la acele imagini cu mine mă analizează din punct de vedere fizic, dar uită să pună înainte lucruri esențiale. Eu eram doar o copilă. Aveam 16 ani și jumătate, eram în perioada pubertății, aveam vreo 15 kg în plus”, a spus Bianca în cadrul podcast-ului realizat de Damian Drăghici.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Iulie 2021 - 12 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.