Sport 12 Iulie 2020 11:40

Meciul dintre Petrolul Ploiești și Rapid București a oferit un moment nu foarte des întâlnit, dar destul de amuzant.

Echipa din Ploiești a reușit să rateze de trei ori același penalty, după ce arbitrul a decis să repete lovitura de pedeapsă. Mai mult, trei fotbaliști diferiți ai echipei au ”contribuit” la această ”performanță” demnă de ținut minte, dar nu de lăudat.

Centralul Iulian Dima a decis să acorde o lovitură de la 11 metri petroliștilor, în urma unui falut în careu comis de Facundo Mallo asupra lui Mario Bratu.

Sergiu Arnăutu n-a reușit să-l invingă pe portarul Mihai Popa, după ce a șutat slab.

Asistentul a indicat repetarea loviturii, deoarece portarul nu avea cel puțin un picior pe linie, așa cum prevăd regulile. Mihai Popa a fost avertizat cu un cartonaș galben, iar Petrolul l-a adus în fața mingii pe Laurențiu Marinescu.

Nici acesta nu l-a învins pe Popa, doar că portarul a comis aceeași greșeală de mai devreme.

Mihai Popa a luat al doilea cartonaș galben în urma greșelii și a plecat de pe teren plângând, în vreme ce Iulian Dima a dictat repetarea penalty-ului.

Gabriel Tătaru, de 18 ani, a intrat în poartă în locul lui Popa, iar Meza Colli a executat lovitura de pedeapsă pentru a treia oară. Acesta a tras și mai prost decât primii doi coechipieri, reușind doar să șuteze peste poartă.


Despre autor:


Ultima actualizare: 12 Iulie 2020 - 11 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.