Fostul premier Victor Ciorbea a fost audiat, vineri, la Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in cazul unei plangeri formulate de un fost coleg al acestuia din PNTCD, potrivit unor surse judiciare.

Victor Ciorbea s-a prezentat vineri, in jurul orei 11.00, la sediul Parchetului instantei supreme, insotit de sotia sa, care este avocat, si timp de mai bine de doua ore a dat o declaratie in fata anchetatorilor.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX ca la Parchetul instantei supreme exista un dosar pe numele fostului premier Victor Ciorbea, constituit in urma depunerii unei plangeri la adresa acestuia, fara a preciza ce obiect are aceasta.

La iesirea din sediul Parchetului instantei supreme, Victor Ciorbea a spus ca s-a prezentat in calitate de avocat si a zambit cand a fost intrebat in legatura cu existenta vreunui dosar pe numele sau.

Intrebat cum poate avea si calitatea si de avocat si pe cea de parlamentar, acesta le-a spus jurnalistilor sa studieze mai aprofundat legea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.