In urma incidentului dintre Mihai Gotiu si Mirel Palada, fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un atac dur la adresa sociologului, anuntand totodata ca nu va mai participa la vreo emisiune unde va fi invitat si el.

"Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada, a gasit de cuviinta sa-si acopere handicapul intelectual in dezbaterea cu senatorul Mihai Gotiu, lovindu-l cu pumnii si picioarele in pauza emisiunii Nadiei Curlin, moderatoare la B1 Tv.

Nu voi mai participa la nicio emisiune a vreunei televiziuni care, din acest moment, il va mai invita pe Mirel Palada in platourile sale.
Bagati mare Gadea, Badea, Zamfir si restul clicii de la Antena 3. Si luati-l cu voi si pe Codrin Stefanescu sa va mangaie intelectul alaturi de Palada, ca sunteti toti de aceeasi teapa si nivel de inteligenta", a scris Traian Basescu pe Facebook.

Citeste si:



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.