Postul de televiziune Romania TV a difuzat, miercuri seara, un interviu in care Sebastian Ghita ofera explicatii legate de disparitia sa.

Inainte de difuzarea imaginilor, s-a precizat ca inregistrarea este facuta in urma cu o saptamana, ceea ce inseamna ca deputatul Sebastian Ghita si-a planuit minutios "disparitia"

"Niciun argument si nicio ratiune nu ma va mai putea face sa tac. Ceea ce se intampla astazi in Romania este o chestiune de nedescris. DNA-ul este instrumentul folosit de mai marii zilei si de catre interesele staine pentru a zdrobi votul romanilor. Liviu Dragnea a fost tot timpul campaniei sale santajat si amenintat sa nu devina prim-ministru.

In ultima perioada am fost si eu vizitat de un avocat apropiat al DNA-ului care in mod direct mi-a spus ca daca fac niste denunturi impotriva lui Liviu Dragnea mai am o sansa. Ni s-a spus ca daca stiu ceva despre familia lui Liviu Dragnea rasplata va fi lipsa agresiunii impotriva familiei mele. Mi-au spus ca imi vor duce mama la DNA. Mi-au spus ca imi vor aresta fratele si prietenii si o sa ma intalnesc cu toti la inchisoare", sustine Sebastian Ghita.

Deputatul vorbeste si despre relatia cu Laura Codruta Kovesi, pe care spune ca a cunoscut-o in anul 2010. Totodata, el incearca sa demonstreze ca sefa DNA folosea mailul "Cucuveaua Mov", dar si ca aceasta a plagiat.

Sebastian Ghita promite sa revina cu noi dezvaluiri

Dupa ce a prezentat mai multe documente despre care a sustinut ca sunt si printuri ale schimburilor de mailuri avute cu procurorul sef al DNA, Ghita a intrebat-o pe Kovesi daca isi mai aduce aminte "de petrecerea restransa din vila din Sinaia", la care erau aceasta, impreuna cu el si cu Vasile Dancu, chefuind cu lautarii si ascultand "La Chilia-n port", "varianta pentru statul de drept": "O intreb pe doamna pe Kovesi daca isi aminteste petrecerea din vila din Sinaia, in care ea cu mine si cu Vasile Dancu chefuiam cu lautarii si cantam La Chilia-n port, varianta pentru statul de drept".
Citeste si:
Urmărit în România, Sebastian Ghiță se relaxează pe plajă, în Grecia
Urmărit în România, Sebastian...

Ghita a promis ca va continua seria "dezvaluirilor" in zilele viitoare. "O sa urmeze mult mai multe astfel de dezvaluiri si cred si sper ca v-am starnit si v-am trezit atentia", a spus fostul deputat.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.