Social 8 Iunie 2015 16:01
Comisia Juridica a recomandat respingerea cererii DNA privind incuviintarea urmaririi penale. Din 26 de deputati juristi, 7 au fost "pentru", unul s-a abtinut, iar 18 au fost "impotriva" cererii DNA.

Update

"Dintr-un numar de 26 de participanti la comisie, s-a votat in felul urmator: 7 au fost pentru inceperea urmaririi penale, 18 voturi au fost pentru neinceperea urmaririi penale si o abtinere. Prin urmare, Comisia juridica va face un raport prin care nu se cere inceperea urmariiri penale, urmand ca plenul sa decida maine daca se incepe sau nu se incepe urmarirea penala. Sunt doua modele de proiecte de hotarari care sunt pregatite ca plenul sa decida maine. Asa cere Regulamentul"
, a spus Ciprian Nica, vicepresedintele comisiei juridice.



Secretarul Camerei, deputatul Marcel Ciolacu a facut aceasta precizare, dupa sedinta conducerii Camerei.

Comisia juridica a solicitat Biroului Permanent aprobare pentru ca sedinta comisiei sa se desfasoare luni de la ora 16,00 cu audierea premierului, scrie MEDIAFAX.

Victor Ponta a declarat, luni, dimineata, dupa ce a participat la sedinsa comisiei in care s-a stabilit calendarul intocmirii raportului, ca a solicitat comisiei sa fie audiat la ora 16.00, iar votul in plen sa fie marti de la ora 10.00. Ponta a anuntat ca nu va veni insotit de avocati si ca isi va spune punctul de vedere in comisie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.