Un tanar de 18 ani din Braila, campion balcanic la inot, a murit, duminica seara, la o petrecere organizata de un prieten, Politia declansand o ancheta in acest caz.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, duminica seara baiatul, Octavian Ciocan, a participat, alaturi de mai multi tineri cu varste cuprinse intre 15 si 18 ani, la o petrecere unde au consumat bauturi alcoolice. La un moment dat, tanarului i s-a facut rau si a mers intr-o alta camera, iar la scurt timp a fost gasit de catre prieteni in stare de inconstienta.

In jurul orei 22.00, tinerii au chemat o ambulanta, insa cadrele medicale care au ajuns la fata locului nu i-au mai putut salva viata baiatului de 18 ani.

"Medicii care au ajuns la fata locului au incercat sa il resusciteze pe tanar timp de 40 de minute, fara succes. Concluziile echipajului de ambulanta sunt ca acesta a facut un stop cardio-respirator", a declarat, luni dimineata, pentru corespondentul MEDIAFAX, managerul Serviciului Judetean de Ambulanta Braila, Radu Silviu.

Politistii au dechis un dosar penal in acest caz, pentru moarte suspecta.

"Dupa primirea sesizarii si constatarea decesului, politistii au inceput o ancheta, au facut cercetari si au deschis dosar penal pentru moarte suspecta", a declarat, la randul sau, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Braila, Jenel Sogor.

Cauza exacta a mortii va fi stabilita in urma necropsiei.

Octavian Ciocan era campion balcanic la inot, multiplu medaliat la diverse com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.