Ministrul de Interne nu isi cere scuze dupa greseala de exprimare de ieri, cand a spus „PRONUME” in loc de „prenume”.

Ministrul de Interne Carmen Dan revine cu precizari, dupa ce a confundat "prenumele" cu pronumele".

"Nu-mi cer scuze pentru ca am pronuntat gresit un sunet! Sunt om, nu sunt masina!
Imi cer scuze insa pentru iritare, pentru oboseala, pentru momentul in care m-a parasit calmul pentru ca in loc sa vorbim despre oameni responsabili, care tocmai aratasera ce pot face pentru colegii lor din strada, sau pentru partenerii lor loiali si iubitori - cainii politisti, a trebuit sa vorbim despre un angajat iresponsabil!

Imi cer scuze pronumelui personal “EI” - intelegand prin “ei” pe toti acei oameni dedicati din ministerul de Interne care au muncit ieri, asa cum o fac zi si noapte, pentru siguranta noastra!

Toate faptele lor bune, si sunt foarte multe fapte bune (!!!), nu au contat, fiind aruncate in derizoriu de fapta unui sofer iresponsabil! Lor le cer scuze! Pentru mine, PRONUMELE “ei” are o alta conotatie! Mult mai profunda!", a scris ea, pe Facebook.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.