Business 18 Mai 2017 10:20
Guvernul este "extrem de stabil" si are sustinerea PSD, a sustinut premierul Sorin Grindeanu intr-un interviu acordat pentru Agerpres.

"Conduc un Guvern care are o sustinere larga in Parlament. Si, daca imi permiteti o comparatie cu fotbalul, nu stiu daca cineva face schimbari in minutul 15, cand conduci cu 3-0. Eu stiu ca unii si-ar dori un cutremur la Palatul Victoria, dar eu ii asigur ca doar lor le fuge pamantul de sub picioare. Guvernul pe care-l conduc e extrem de stabil, are sustinerea PSD, are sustinerea coalitiei", a spus premierul, citat de digi24.ro.

De asemenea, seful Executivului este de parere ca se vorbeste "mult prea repede de remanieri".

"Eu n-am vazut pe cineva care sa spuna - pe mine, ca prim-ministru, presedintele PSD, Liviu Dragnea, presedintele ALDE, domnul Calin Popescu Tariceanu - ceva legat de remanieri. A aparut asa, dintr-odata, ca si discutie publica", a adaugat el, citat de hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.