Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan este de parere ca solicitarile unor lideri ai PSD si ALDE in legatura cu demisia sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, constituie un act "iresponsabil", transmite dcnews.ro. Aceste solicitari au survenit dupa ce Curtea Constitutionala a admis, luni, ca exista un conflict juridic de natura constitutionala intre Ministerul Public si Guvern pe tema anchetei privind OUG 13.

"Observ o serie de lideri ai PSD si ALDE care se grabesc sa utilizeze in scop politic decizia Curtii Constitutionale de ieri in razboiul lor cu DNA. Solicita nici mai mult, nici mai putin decat demisia sefului Directiei Nationale Anticoruptie.

Este un act iresponsabil, care arata obsesia stravezie a acestei grupari de partide de a-si duce la indeplinire obiectivele unei agende ascunse electoratului: sabotarea actului de justitie. (...)

In concluzie, le sugerez domnilor de la PSD si ALDE sa faca un efort si sa abandoneze aceste preocupari permanente de a se aseza deasupra Legii si sa se preocupe in mod serios si responsabil de guvernare. Adica, sa-si respecte votul primit, in limita mandatului solicitat romanilor in campania electorala", a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Citeste mai mult in postarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.