Fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu a fost citat marti de procurorii militari anticoruptie pentru a-i aduce la cunostinta ca a fost extinsa urmarirea in dosarul in care este cercetat pentru modul in care obtinut locuinta de serviciu, fiind acuzat si de fals, au declarat surse judiciare.

Potrivit surselor citate, fostul ministru al Apararii Corneliu Dobritoiu si ceilalti inculpati din dosarul privind atribuirea ilegala a unor locuinte de serviciu de la MApN sunt asteptati la sediul Directiei Nationale Anticopruptie incepand cu ora 11.00, pentru a li se aduce la cunostinta faptul ca in cazul lor s-a extins cercetarea penala pentru fals.

Sursele citate au precizat ca in cazul lui Corneliu Dobritoiu cercetarea penala a fost extinsa "cu una - doua fapte de fals", transmite MEDIAFAX.

Directia Nationala Anticoruptie anunta, in 16 aprilie, ca a fost inceputa urmarirea penala in acest dosar in cazul generalilor Corneliu Dobritoiu si Traian Pigui.

Procurorii au dispus inceperea urmaririi penale in cazul generalului maior in rezerva Corneliu Dobritoiu pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, daca functionarul public a obtinut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, sub forma participatiei improprii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.